Христос Воскрес!!!

Размещено Апр 17, 2020 в Новости | 0 комментариев

Дорогі брати та сестри, вітаю всіх з наступаючим світлим, радісним та великим днем Пасхи, Воскресіння Христового!
Христос Воскрес!!!
З усіх сторін ми чуємо сьогодні про вірус, який загрожує людству, ми вперше зустрілися з таким викликом і лише час покаже всю серйозність даної ситуації. Але під час любих випробувань ми, люди, повинні залишатися людьми, носіями подоби Божої, та бути вірними собі, своїм поглядам, ідеалам, переконанням, вірними своїй вірі. У цей Великий День давайте відкладемо чвари та розбрат, пиху та ненависть, і явимо світу любов, якої так не вистачає. Не панікуйте, та не будьте самонадійними. Бережіть своїх близьких та себе заради них. Хто боїться захворіти, підкріпляйте себе молитвою, а хто зухвало думає, що біда до мене не прийде – не спокушайте Бога!
Сьогодні ми обмежені у багатьох можливостях, ми обмежені в пересуванні, хто залишився без роботи, наші діти вимушені сидіти, та навчатись вдома, продукти та ліки дорожчають, ми вимушені ходити у медичних масках і багатьом це звісно не подобається, але давайте ще трішки потерпимо, явимо всім приклад порозуміння.
Да, цього року, в нас не буде змоги помолитись в храмі, але ми це можемо зробити на вулиці, да ми не зможемо прийти в храм всією сім’єю, але ми зможемо відсвяткувати Пасху оточені своїми рідними. За ради них(!) прошу і закликаю ті хто прийде до храму віднесіться з порозумінням до діючих вимог карантину та прохань чергових. Одягніть маску стійте на відстані 1.5-2 метри один від одного, з родини нехай йде хтось один.
Що до служби, то без неї Пасхи нема, Пасха може бути без ковбаси та крашанки, але без богослужіння Пасхи нема! Тому ми будемо служити її на свіжому повітрі, і розпочнеться вона як і в минулі роки о 24:00 Приблизно о 02:00 розпочну освячувати пасхальні кошики , о 08:00 буду в Луговому…
Бажаю всім Божої ласки, милості, та здоров’я, з любов’ю в Воскресшомому Христі ваш о. Михаїл.
А загалом телефонуйте 097-804-95-61

П.с. оскільки живу тепер біля храму, святити кошики можемо до вечора "</p

Оставить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *